Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.
citeste mai mult
Liliana m-a pus la treaba. A trebuit sa improvizez ca eu nu am taiat purcel sa am sorici crud si am folosit sorici de la costita afumata, care o cumpar des! A iesit o nebunie!
Varza se pune in apa rece de cu seara.
Ca sa nu ma pacalesc, soriciul meu fiind tare, l-am pus la fiert in apa cu doua foi dafin cam 1 ora.
Varza se taie fideluta si se stoarce bine.
Ceapa se curata si se toaca marunt.
Intr-o cratita se pune uleiul si ceapa la calit 1-2 minute.
Se adauga boiaua, piperul si cimbrul dupa gust.
Se pune varza, apa in care a fiert soriciul si se lasa la fiert 15-20 minute.
Se completeaza cu apa daca este cazul si se introduce in cuptorul incalzit pentru 1 ora amestecand din cand in cand.
Se pune si soriciul si costita taiata marunt, se amesteca si se introduce in cuptor pentru inca 1 ora (sau mai mult) pana scade apa.
Cand este aproape gata se pune mararul tocat marunt.
Cand a scazut apa si s-a rumenit se gusta de sare (de obicei nu trebuie) si este gata.
Servita ca atare este o mancare foarte buna.
Se serveste cu mamaliga si ardei iute daca va place.
Pofta Buna!
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.
citeste mai mult